Evenemang

Flippers & Valleymen

23 Augusti

Säters anrika band Flippers gör en spelning på Athena. Karriären fick en rejäl skjuts framåt då Säterbandet Flippers placerade sig på en andraplats i Sveriges Radios Pop- och Twistbandstävling 1965 och ikväll återförenas de på Athena. Nytt Säter band Valleymen som spelar Rocka billy.

Entré 100:-
kl 21-02 på Athenas i Säter

Billy Opel tillbaka till Säter och Athena 30 Aug!

30 Augusti

Billy Opel med band kommer tillbaka till Dalarnas mysigaste scen i Säter på Athenas Grill & Bar under sommarens sista dagar!

Billy Opel är dalmasen som uppträder med egna sånger. Han är rolig, fräck och alltid glad. Låtar som Bandit, Grip mig och Ta mig hem till dalarna har gjort stor-succé och räkna med att det blir ett riktigt hålligång när Billy kommer med bandet bestående av Roine ”Proppen” Nilsson på trummor och Daniel Degerman på bas.

Sist blev det en dundersuccé när Billy gästade Athena och förköpsbiljetterna såldes snabbt slut.

Entrè 150 kr

Fede Cabral + support Godlike Bear live på Athenas bar

31 Augusti
Fede Cabral from Buenos Aires, Argentina, is on a swedish tour in Dalarna in August. His special mix of South American folk music and modern electronica has made him popular around the world. He will make a stop at Athena Bar and Grill on th 31st of August, you shouldn't miss it for the world!
Free entrance 

Äntligen dags för Athenas Grill & Bar första internationella bokning! Argentinaren Fede Cabral har turnerat världen över med sin egensinniga blandning av sydamerikansk folkmusik, världsmusik och modern electronica.
Med hjälp av Godlike Bear, Dalapop och Bilda, kan vi nu hälsa denna färgsprakande artist välkommen till Dalarna och Säter! Ta chansen att utforska en helt ny värld av musik.
Som uppvärmare ser ni Säters egna Godlike Bear.
Fri Entré
18-årsgräns

Dogge Doggelito vs John Wildcat - Live på Athenas grill & bar

21 September
 

80-90 talsparty med Noice fever & 100% Uggla + DJ!

28 September

Den 28/9 kommer partykonceptet UGGLA VS. NOICE till Athenas Grill & Bar i Säter.

Sveriges bästa Magnus Uggla tribute möter Sveriges bästa Noice tribute. Det blir två nostalgifyllda shower. Innan och efter showerna kommer DJ spela den bästa partymusiken från 80-90talet som får partystämningen på topp!

Entrè 150 kr

Bamboo Bombers På Atehna

26 Oktober
Bamboo Bombers 
Kommer från Nyköping och har rötterna 
I 50-60 tals musiken.
Vi garanterar ett riktigt bra sväng från första till sista tonen.
Rock on🤘🇺🇸🎵🇺🇸
Entrè 100 kr
Kl 22.00- 02.00

250 KG KÄRLEK PÅ ATHENA

2 November
 
250 kg Kärlek är kanske ett av Sveriges mest legendariska underhållningsband, någonsin. Med över 20 år i bagaget, hundratals spelningar och fler miljoner streams av sina låtar, tar dem än idag Sveriges scener med total storm.Så missa inte 250 kg Kärlek på turné, där ni kan Svänga med SnabelnBonka en Bäver, eller varför helt enkelt inte dra en svängom med Eva-Lena
Entrè 150 kr
Kl 22.00- 02.00

Partybandet No Comments på Athenas

23 November
Partybandet No Comments tillhör ett av banden som turnerar mest i Sverige med ca 120 gig/år. Med över 3000 spelningar i bagaget så får ni garanterat proffsig underhållning!

Med ca.120 spelningar/år tillhör No Comments ett av Sverigest flitigast turnerande partycoverband!

Biografi
Med över 3000 spelningar i bagaget och ca.120 spelningar/år tillhör No Comments ett av Sverigest flitigast turnerande partycoverband!

Our Story
Med ca.130 spelningar/år tillhör No Comments ett av Sveriges flitigast turnerande partycoverband med stor erfarenhet !
Spelar på Krogar, Nattklubbar, Festivaler, Pubar, After-ski, After-beach, Kryssningar, Företagsfester, Bröllopsfester, m.m...m.m.......allt från stora till mindre scener runt om i Sverige, Finland, Åland, Norge

Åldersgräns: 18 år
Entré 100 kr
Kl 22.00- 02.00

Hanna Gustavsson med band är på Athena

30 November

NY BEGÅVAD SVENSK COUNTRYPOP FRÅN HYLLADE HANNA GUSTAVSSON

Hanna debuterade stort 2014 med EP:n ”Vilda Blommor” och jämförelser med storheter som Agnetha Fältskog och Sheryl Crow gjordes, det fortsatte med flertalet konserter runt om i landet och förbandsspelningar till Miss Li och Lisa Miskovsky och på festivaler som ”Piteå Dansar och Ler” och ”Where´s the music” m.fl. och Hanna Gustavsson uppmärksammades i media runt om i Sverige! Nu släpps äntligen ett första smakprov från kommande album ”Hemåt” och uppföljaren ”Hela natten lyser sommaren”!
Om Hanna Gustavsson, född och uppvuxen i Piteå men bor numera i Hedemora och har gjort sig känd som låtskrivaren med rötterna i Piteå vars inspiration är det stora vackra landskapet från sina hemtrakter. Hantverket/låtskrivandet är något hon värnar starkt om och hon har genomgått Fryshusets rockmusikutbildning med inriktning mot låtskrivande. Läs mer via länkar nedan.

“Country är ju faktiskt sprungen ur landsbygden och Hanna Gustavsson demonstrerar att genrebeteckningen är aktuell oavsett om det gäller amerikanska södern eller vidder och skogar i Sverige.” Magasinet Gaffa.

“Här finns en naiv känsla besläktad med Agnetha Fältskogs tidiga år och samtidigt med en solklar talang för popmelodier som fäster”, ”Jag bubblar av entusiasm, men det måste man få göra när man får rysningar av välbehag i 30-gradig hetta” Anders Sandlund, Piteå Tidning

Åldersgräns 18 år
Fri entré innan 22.00
Entré efter 22.00 70 kr

Hemvändarparty med Bäd Boys på Athena

25 DECEMBER JULDAGEN
25/12 blir det hemvändarfest på Athena. Boka er plats redan nu för att vara säkra på att komma in.
Årets bästa party är på gång!!!

Bäd Boys är välkända i dalarna för att kunna få igång publiken som inga andra med deras otroliga energi och ös. Med erfarenhet från studentbaler, bröllop och stora evenemang och med ösiga låtar från Abba, The Dooobie Brothers, Gyllene Tider, Bruno Mars, Håkan Hellström, Mando Diao, Magnus Uggla och många mer kommer de göra kvällen och juldagen till ett minne för livet.
Entré 200 kr
Förköp 150 Kr
Åldersgräns +18 år
 

Copyright © 2019 Athenas Säter. Webbplatsen är designad och utvecklad av Sweedly Webbyrå