Evenemang

80-90 talsparty med Noice fever & 100% Uggla + DJ!

28 September

Den 28/9 kommer partykonceptet UGGLA VS. NOICE till Athenas Grill & Bar i Säter.

Sveriges bästa Magnus Uggla tribute möter Sveriges bästa Noice tribute. Det blir två nostalgifyllda shower. Innan och efter showerna kommer DJ spela den bästa partymusiken från 80-90talet som får partystämningen på topp!

Entrè 150 kr

OBS!! Entréavgift läggs till matnotan för dem matgäster som stannar till evenemanget

Bamboo Bombers På Atehna

26 Oktober
Bamboo Bombers 
Kommer från Nyköping och har rötterna 
I 50-60 tals musiken.
Vi garanterar ett riktigt bra sväng från första till sista tonen.
Rock on🤘🇺🇸🎵🇺🇸
Entrè 100 kr
OBS!! Entréavgift läggs till matnotan för dem matgäster som stannar till evenemanget
Kl 22.00- 02.00

Halloween Party med 250 kg Kärlek på Athena

2 November
HALLOWEEN 2019! 🎃👻
Säters största och häftigaste Halloweenfest! 😍
Säkra era biljetter i god tid
 
★ Kostymtävling
1:a pris – Tatuering värde 1500:- på Ripleysandida Tattoo!
2:a pris - Helkväll hos oss värde 1000:-
3:dje pris – 6 personer valfritt evenemang fri entré
 
Alla gäster som kommer utklädda och ser till att bli fotograferade av oss! OBS! Det är gästernas egna ansvar att se till att bli fotograferade mellan 22:00-02:00 vid den officiella fotoväggen!
 
Bilderna läggs ut på Athenas Grill & Bars Facebooksida och den bild som får flest likes på 48h vinner! OBS! - Hjälp till att sprida och se till att ni är taggade i den bild ni finns med på så vi kan nå er!
 
Vinnaren kontaktas via Facebook-PM!
Lycka till!
 
★ HALLOWEENERBJUDANDE PÅ KOSTYM & SMINK
 
★★★ OBS! - Alla typer av vapen, plastvapen, pistoler, knivar, svärd, replikor och liknande som kan betraktas eller på något sätt kan se ut som vapen är strängt förbjudet att medföra, oavsett vad det är gjort av för typ av material. Detta gäller ÄVEN om vapnet är en viktig del av utklädnaden eller om det är ”mjukt” material. Vi ber om er förståelse för detta.
 
250 kg Kärlek är kanske ett av Sveriges mest legendariska underhållningsband, någonsin. Med över 20 år i bagaget, hundratals spelningar och fler miljoner streams av sina låtar, tar dem än idag Sveriges scener med total storm.Så missa inte 250 kg Kärlek på turné, där ni kan Svänga med SnabelnBonka en Bäver, eller varför helt enkelt inte dra en svängom med Eva-Lena
Entrè 150 kr
OBS!! Entréavgift läggs till matnotan för dem matgäster som stannar till evenemanget
Kl 22.00- 02.00

Partybandet No Comments på Athenas

23 November
Partybandet No Comments tillhör ett av banden som turnerar mest i Sverige med ca 120 gig/år. Med över 3000 spelningar i bagaget så får ni garanterat proffsig underhållning!

Med ca.120 spelningar/år tillhör No Comments ett av Sverigest flitigast turnerande partycoverband!

Biografi
Med över 3000 spelningar i bagaget och ca.120 spelningar/år tillhör No Comments ett av Sverigest flitigast turnerande partycoverband!

Our Story
Med ca.130 spelningar/år tillhör No Comments ett av Sveriges flitigast turnerande partycoverband med stor erfarenhet !
Spelar på Krogar, Nattklubbar, Festivaler, Pubar, After-ski, After-beach, Kryssningar, Företagsfester, Bröllopsfester, m.m...m.m.......allt från stora till mindre scener runt om i Sverige, Finland, Åland, Norge

Åldersgräns: 18 år
Entré 100 kr
OBS!! Entréavgift läggs till matnotan för dem matgäster som stannar till evenemanget
Kl 22.00- 02.00

Hanna Gustavsson med band är på Athena

30 November

NY BEGÅVAD SVENSK COUNTRYPOP FRÅN HYLLADE HANNA GUSTAVSSON

Hanna debuterade stort 2014 med EP:n ”Vilda Blommor” och jämförelser med storheter som Agnetha Fältskog och Sheryl Crow gjordes, det fortsatte med flertalet konserter runt om i landet och förbandsspelningar till Miss Li och Lisa Miskovsky och på festivaler som ”Piteå Dansar och Ler” och ”Where´s the music” m.fl. och Hanna Gustavsson uppmärksammades i media runt om i Sverige! Nu släpps äntligen ett första smakprov från kommande album ”Hemåt” och uppföljaren ”Hela natten lyser sommaren”!
Om Hanna Gustavsson, född och uppvuxen i Piteå men bor numera i Hedemora och har gjort sig känd som låtskrivaren med rötterna i Piteå vars inspiration är det stora vackra landskapet från sina hemtrakter. Hantverket/låtskrivandet är något hon värnar starkt om och hon har genomgått Fryshusets rockmusikutbildning med inriktning mot låtskrivande. Läs mer via länkar nedan.

“Country är ju faktiskt sprungen ur landsbygden och Hanna Gustavsson demonstrerar att genrebeteckningen är aktuell oavsett om det gäller amerikanska södern eller vidder och skogar i Sverige.” Magasinet Gaffa.

“Här finns en naiv känsla besläktad med Agnetha Fältskogs tidiga år och samtidigt med en solklar talang för popmelodier som fäster”, ”Jag bubblar av entusiasm, men det måste man få göra när man får rysningar av välbehag i 30-gradig hetta” Anders Sandlund, Piteå Tidning

Åldersgräns 18 år
Fri entré innan 22.00
Entré efter 22.00 70 kr

Pökerz & Eddie Nilsson@Athena Bar i Säter

21 December
Almost Hjulafton ;) Galet party på Athenas dan före dan före dan före dopparedagen!! Partykonceptet "Gasen i botten" intar Säter! På scen: PÖKERZ - Ronny & Ragge Show + Eddie Nilsson (Eddie Meduza Tribute) samt Dj
 

Entré vid dörren från 22.00 150 kr
innan 22.00 100kr
OBS!! Entréavgift läggs till matnotan för dem matgäster som stannar till evenemanget

Hemvändarparty med Bäd Boys på Athena

25 DECEMBER JULDAGEN
25/12 blir det hemvändarfest på Athena. Boka er plats redan nu för att vara säkra på att komma in.
Årets bästa party är på gång!!!

Bäd Boys är välkända i dalarna för att kunna få igång publiken som inga andra med deras otroliga energi och ös. Med erfarenhet från studentbaler, bröllop och stora evenemang och med ösiga låtar från Abba, The Dooobie Brothers, Gyllene Tider, Bruno Mars, Håkan Hellström, Mando Diao, Magnus Uggla och många mer kommer de göra kvällen och juldagen till ett minne för livet.
Entré 200 kr
Förköp 150 kr
Vi öppnar Restaurangen  kl 21.00
Åldersgräns +18 år
 

Copyright © 2019 Athenas Säter. Webbplatsen är designad och utvecklad av Sweedly Webbyrå